Бердянськ – значні втрати російських окупантів

Усю ніч у Бердянську з готелю “Дюна” вантажівками вивозили убитих окупантів. “Двохсотими” вони стали завдяки британській ракеті Storm Shadow.

Внаслідок ракетного удару по штабу російських військ в окупованому Бердянську загинув російський генерал-лейтенант Цоков Олег зам-командуючого Південним військовим округом РФ

Про це 24 Каналу сказав депутат Запорізької районної ради Антон Жук. Серед мертвих – і заступник керівника південного округу окупантів.

Генерал-лейтенант Олег Цоков, зам командуючого південним військовим округом РФ загинув на запасному командному пункту 58 армії в окупованому росіянами Бердянську.

“Тішимось з цього. По-перше, тому що влучаємо, по-друге, – бо отримуємо інформацію навіть про їхніх високопосадовців, хоча це досить глибоко за лінією фронту.

Оптимізму надає і те, що російська протиповітряна оборона не збиває ракети Storm Shadow, хоча мала б це робити”, – зазначив депутат.

Вибухи в окупованому Бердянську – ЗСУ поцілили по російському штабу 58 армії

Як повідомив Генштаб, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області внаслідок прямого влучання по готелю “Дюна” протягом ночі з 12 на 13 липня зафіксовано активне вивезення вантажівками тіл російських військовослужбовців до місцевого моргу.

Тим часом ворог продовжує обстрілювати мирне населення на Запорізькому напрямку, аби не допустити просування Сил оборони.

За ніч окупанти здійснили артилерійський обстріл Левадного, Ольгівського, Малинівки, Єгорівки та Оріхова.